מה תרבויות רחוקות יכולות ללמד אותך על גידול ילדים?

סדרת הרצאות אנתרופולוגית

 

נגיד אם יש מחיר מכירה מוקדמת. או מבצע כלשהו. כמה מילים בודדות

₪150בלבד

מכירה את התחושה הזו? שלמרות כל הספרים שקראת, כל הפודקאסטים ששמעת, וכל העצות שקיבלת את עדיין לא בטוחה אם את עושה את זה "נכון"?

יום יום את מתמודדת עם אותן שאלות:
האם להתערב כשהם רבים או לתת להם להסתדר לבד?
איך לעזור לה כשהיא מתקשה לשתף ולחלוק?
מה לעשות כשהוא פשוט לא מתעניין בלימודים?
ואיך בכלל מעודדים עצמאות בלי לוותר על גבולות?

​יש לי רעיון בשבילך!

מה אם במקום להמשיך לחפש תשובות במקומות המוכרים,
נשאל לעצתם של ציידים-לקטים מהג’ונגלים של הודו?
או נברר מה חושבים על זה הורים שגרים על גדת האמזונס?
ואולי בכלל שווה לשאול מה עמדתן של גננות יפניות בנושא?

לא, זו לא הצעה היפותטית-
זה בדיוק מה שאנחנו הולכות לעשות!

​אני מזמינה אותך למסע מיוחד במינו.

בסדרת מפגשים יוצאת דופן, שלושה אנתרופולוגים מובילים בתחומם יפתחו לך צוהר לעולמות אחרים של גידול ילדים. דרך סיפורים אישיים מהשטח, צילומים נדירים וניתוח משותף של תצפיות, תגלי איך תרבויות שונות ברחבי העולם מתמודדות בדיוק עם אותן שאלות שמטרידות אותך – רק עם פתרונות שונים לחלוטין.

​זו לא סתם עוד סדרת הרצאות על הורות.

זו הזדמנות נדירה לקבל ידע אנתרופולוגי ממקור ראשון, בלי תיווכים ועיוותים, ידע שימלא אותך בהשראה ויתן לך המון חומר למחשבה על ההורות שלך.

הנה מה שתלמדי מהורים מהקצה השני של העולם:​​​

תראי כמה התלהבות עוררה ההרצאה האחרונה

מה מחכה לך בסדרה?

איך אדע שיש לי ילד רגיש?

לגדל ילדים (והורים) רגישים מאוד

הילד שלך עדיין בוכה כשכל השאר כבר המשיכו הלאה? אולי הוא נבהל בקלות, נעלב עמוקות, שואל שאלות חכמות במיוחד או מרגיש “יותר מדי”? יכול להיות שהוא נולד עם התכונה “רגישות גבוהה מאוד” – תכונה עם בסיס גנטי שיכולה להסביר התנהגויות שאנחנו כהורים לא תמיד יודעים איך לגשת אליהן. בהרצאה הזותלמדי לזהות את התכונה, להבין את היתרונות והאתגרים שבה וללמוד איך להגיב אליה בצורה מיטבית – במיוחד אם גם את רגישה. זו הזדמנות אמיתית להכיר טוב יותר גם את עצמך וגם את הילדים שלך.

כל ילד רגיש אחרת

לעזור לילד שלך לפרוח בדרכו

האם העולם באמת מתחלק לילדים רגישים ולילדים לא רגישים? האם יש ילדים שלא משנה מה יתפתחו אותו דבר, ולעומתם כאלה שרגישים להכול? בהרצאה הזו תחשפי למחקר פורץ הדרך של ד”ר נועם מרקוביץ’, מחקר ששבר את הדיכוטומיה בין “ילדי הסחלב” ו”ילדי החרצית”. נועם תשתף אותך בממצאים שמראים שכל ילד מושפע מהסביבה שלו, אבל כל אחד מגיב לסביבות אחרות ובדרכים שונות. כשתביני לְמָה הילד שלך רגיש – ולא רק אם הוא רגיש – תוכלי לראות אותו באמת, מעבר לתווית אחת שטוחה, ולדייק את ההורות שלך.

כשהעולם רועש מדי

כל מה שצריך לדעת על ויסות חושי

בהרצאה הזו נדבר על ילדים (והורים) שהחושים שלהם מאתגרים אותם — רעש לעיסות, אורות חזקים, גרביים מגרדות. ד”ר איילת בן־ששון תסביר איך ילדים מעבדים מידע חושי, ומה שונה אצל ילדים עם קושי בוויסות. תלמדי לזהות את דפוס העיבוד החושי של הילד שלך – כבסיס להבנה ולעבודה מותאמת. נעסוק גם בך: איך הרגישות החושית שלך משפיעה על ההורות שלך. ולבסוף, תקבלי כלים פרקטיים להפחתת הימנעות, התנגדות או הצפה – לא דרך שינוי הילד, אלא דרך התאמה מדויקת של הסביבה והקשר

הכירי את המרצים

ויש גם בונוס

150 הרוכשות הראשונות יקבלו במתנה את ההרצאה “איך לגדל ילדים עם ביטחון עצמי” עם פרופסור נעמה עצבה-פוריה. בהרצאה תקבלו כלים מעולמות ההורות הרפלקטיבית שיעזרו לכם לתמוך בביטחון העצמי של הילדים שלכם.

איך לגדל ילדים עם ביטחון עצמי

פרופסור דוד אופנהיים

איך זה עובד עכשיו?

את נרשמת לסדרה

אנחנו שולחות אלייך למייל
קישורים להרצאות בזום

בערב של כל הרצאה נזכיר לך
להגיע (כי הכי כיף בלייב)

יום אחרי ההרצאה נשלח אלייך 
הקלטה שתישאר אצלך לתמיד

את מספרת לנו איך היה לך כי
ממש חשוב לנו להשתפר

אם ההרצאה כבר הייתה ההקלטה תישלח אלייך למייל מיד עם הרישום

ועכשיו במכירה מוקדמת!

3 הרצאות בזום (שעה וחצי כל אחת)
הקלטות זמינות
כתוביות בעברית להרצאות באנגלית​

₪150בלבד

במקום 195 ש"ח

שאלות נפוצות:

 

אני יודעת שאת סופר עמוסה, בגלל זה דאגתי לך להקלטות.
זו אחלה דרך להעביר את הזמן כשאת שוטפת כלים, מקפלת כביסה או יוצאת להליכה. זה הטריק שלי 🙂
הקלטת ההרצאה של נועה תהיה זמינה לך לחצי שנה ושתי ההרצאות האחרות- לתמיד.

כן! כל חברת מועדון מקבלת גישה מלאה לכל התכנים. המסלולים המותאמים אישית הם בונוס שעוזר לך למצוא את התכנים הרלוונטיים ביותר עבורך.

אנחנו לא מכירות עדיין?

נעים מאוד, אני מור הרפז, MS.c במדעי המוח ואמא של תמר ואייל. כבר 4 שנים שאני צוללת באופן יומיומי אל הספרות המחקרית על הורות והתפתחות ילדים, דולה משם את המידע המבוסס, המקיף המדויק והאמין ביותר ומנגישה אותו לעשרות אלפי הורים במילים פשוטות, אך מבלי לאבד מורכבות. כדי להעמיק את החיבור בין האקדמיה להורות, אני מזמינה אל מאמאדע את מיטב החוקרים והחוקרות בארץ ובעולם בתחומים של הורות והתפתחות כדי לדבר איתנו, ההורים, באופן ישיר ובלתי אמצעי.

אל המפגש הזה אני מביאה את הידע והניסיון האקדמי שלי ואת ההיכרות העמוקה שלי עם עולם ההורות, כמי שחיה בתוכו. כדוברת של שתי השפות, האקדמית וההורית, אני עובדת במרץ מאחורי הקלעים כדי שההרצאות של מאמאדע יצליחו לשמור על הגבול העדין שבין הצגה של ידע מחקרי מורכב לבין יכולות ההבנה וההכלה של הורים ולאפשר לידע הזה להעצים ולהעשיר את המסע ההורי שלנו.

בעשרות ההרצאות שכבר נערכו במסגרת של מאמאדע השתתפו אלפי (!) הורים שבאו לחלוק את המרחב המרגש והמעצים הזה, המרחב שבו המדע פוגש את ההורות. בואי גם!

מאמאדע במדיה

מאמאדע במדיה

כיצד נסייע לילדים להסתגל מחדש למסגרות?

מתארחת בתכנית הבוקר “פותחים יום” כדי לדבר על הסתגלות למסגרות ואיך המחקר יכול לסייע.

תראי מה אמרו על מאמאדע

ועכשיו במכירה מוקדמת!

3 הרצאות בזום (שעה וחצי כל אחת)
הקלטות זמינות
כתוביות בעברית להרצאות באנגלית​